Winkelmand

Eigen ontwerp en productie

Voor 14 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Verzending NL € 4,95, gratis v.a. € 75,-

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 worden dezelfde dag verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, sturen we een bevestiging per e-mail. Gepersonaliseerde sieraden worden binnen 5 werkdagen verzonden.

De bestelling wordt bezorgd door PostNL. Je hoeft niet thuis te blijven om het pakketje van de postbode aan te pakken, de bestelling past door de brievenbus. In 99% van de gevallen wordt de bestelling de werkdag nadat je een verzendbevestiging hebt ontvangen bij je bezorgd.

Onze producten worden met de beste materialen gemaakt. Bij ieder product staat omschreven waar het van gemaakt is. De kans op verkleuren van onze sieraden is heel klein. 

In de webshop vind je producten die je kan personaliseren met je eigen gekozen tekst. Bij ieder artikel staat een veld waar je jouw gewenste tekst kan opgeven. Bij iedere artikel omschrijving staat hoeveel tekens er in het sieraad passen en hoe je de tekst kan opgeven. 

Jazeker! Wij geven standaard 6 maanden garantie op onze sieraden. Wij vinden het erg belangrijk dat je plezier hebt van je bestelde sieraden. Mocht er onverhoopt iets defect gaan aan je sieraad, kan je altijd even contact opnemen en kijken we samen naar een passende oplossing. 

Onze standaard producten, waar géén eigen gekozen tekst op is gezet, kunnen geretourneerd worden. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden. Deze zijn speciaal voor jou op maat gemaakt en kunnen we niet opnieuw verkopen. Kijk op deze pagina voor meer informatie. De kosten van retourzenden zijn voor rekening van de koper.

Jazeker! Leuk dat je dit vraagt. Het is inderdaad mogelijk om verkooppunt te worden van CINZA!. Lees hier hoe je jouw bedrijf kan aanmelden als verkooppunt.

We proberen je berichtje zo spoedig mogelijk te beantwoorden en uiterlijk binnen 48 uur. 

Stuur ons een mailtje naar info@cinza.nl, via WhatsApp naar CINZA! op 0642216572 of via de contactpagina, dan zullen wij je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Gratis verzending

Bestellingen vanaf €75,-

Met de hand gemaakt

in eigen atelier

Snelle bezorging

Geleverd door DHL

Garantie

6 maanden garantie

Veilige betaalomgeving

SSL gecertificeerd