Winkelmand

Eigen ontwerp en productie

Voor 12 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Over ons

Wat begon als een creatief avontuur is uitgegroeid tot een jong merk. In 2011 is CINZA! opgericht. De collectie van CINZA! is door de jaren heen gegroeid met mooie zelf samen te stellen- en gepersonaliseerde sieraden. Vooral de gezelligheid onder het jonge team en het samen brainstormen wat leidt naar mooie en nieuwe ideeën, maakt dat voor ons elke dag bij CINZA! speciaal is.

Het team

AYLA
Ayla houdt zich vooral bezig met het verzorgen van de orders, het ontwerpen van verpakkingsmaterialen, uitingen voor de social media kanalen en het bewerken van beeldmateriaal. Van vormgeving, mooie printjes en zachte kleurenpaletten gaat haar designer hartje sneller kloppen.

ELISE 
Elise is oprichtster van CINZA!. Door het onderhouden van het contact met leveranciers en het aansturen van het team, zorgt zij dat alles in goede banen geleid wordt. Al het beeld dat je op onze social media kanalen en in onze stories ziet, wordt door haar persoonlijk gepost. Elise draagt veel ideeën voor nieuwe collecties, materialen en producten aan en zorgt er daarmee voor dat jij steeds trendy en unieke sieraden kan scoren.

NELLEKE 
Onze prachtige lijntekeningen ontwerpt Nelleke persoonlijk op maat op basis van de foto die je zelf aanlevert van je geliefde. Samen met Elise verzorgt zij de mooie sfeer- en productfotografie van onze nieuwe collecties en items. Ook onze gave collabs en events worden door haar georganiseerd en gefotografeerd. 

 

 

Gratis verzending

Bestellingen vanaf €35,-

Met de hand gemaakt

in eigen atelier

Garantie

6 maanden garantie

Snelle bezorging

Geleverd door PostNL

Veilige betaalomgeving

SSL gecertificeerd

LET’S STAY CONNECTED

Mis geen enkele update en volg ons via onze socials:

Schijf je in
Mis niet langer de nieuwste items, acties en aanbiedingen, meld je aan en je bent als eerste op de hoogte.
Contact
CINZA!
Industrieweg 2 J5
4283 GZ Giessen
Email: service@cinza.nl
WhatsApp: 06 42 21 65 72

© 2011 – 2021 CINZA!

Website ontwikkeling: Jambo Media

We gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. Accepteer cookies voor een optimale weergave van de site.