Winkelmand

Eigen ontwerp en productie

Voor 14 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Verzending NL € 4,95, gratis v.a. € 75,-

Ons verhaal

Ons verhaal

Wat begon als een creatief avontuur is uitgegroeid tot een sieradenmerk met ruim 10 jaar ervaring. Samen met ons enthousiaste team produceren we dagelijks jullie mooie orders!

Collectie

Inmiddels hebben we vele anderen blij kunnen maken met een waardevol, persoonlijk sieraad. Van initiaal armbandlijntekening ketting tot een ring met naam. Om je sieraden helemaal naar je eigen smaak te kunnen stijlen, zijn de stel zelf samen armbandenkettingenoorbellen ontworpen. Met deze verwisselbare sieraden kun je eindeloos variëren! 

Collectie

Inmiddels hebben we vele anderen blij kunnen maken met een waardevol, persoonlijk sieraad. Van initiaal armbandlijntekening ketting tot een ring met naam. Om je sieraden compleet te kunnen stijlen zijn de stel zelf samen armbandenkettingenoorbellen en ringen perfect. Met deze verwisselbare sieraden kun jij jouw perfecte sieraad zelf samen stellen.

Duurzaam en kwaliteit

Steekwoorden voor CINZA! zijn duurzaam, kwaliteit, minimalistische stijl en handgemaakt. Duurzaam omdat wij zo efficiënt mogelijk verzenden en graag met papier werken in plaats van plastic. Erg belangrijk vinden wij de kwaliteit van de sieraden, deze worden uitvoerig getest. Veel van onze sieraden zijn stainless steel, daarom geen verkleuring en allergische reacties bij onze sieraden. Je kunt lang plezier hebben van onze sieraden.

Handgemaakt in eigen atelier

Wij gaan voor uniek en persoonlijk, daarom worden veel van onze sieraden met de hand gemaakt. In ons atelier worden nieuwe sieraden en collecties bedacht, samples gemaakt en uitvoerig getest. Als het nieuwe sieraad door onze test komt, gaan we het produceren en wordt het aan het assortiment toegevoegd.

Onze ambitie

Wij hebben één grote ambitie. Namelijk jou enthousiast en blij maken met onze sieraden. Sieraden met een verhaal, die jouw verhaal vertellen. Sieraden die bij jou passen!

Ons team

Gratis verzending

Bestellingen vanaf €75,-

Met de hand gemaakt

in eigen atelier

Snelle bezorging

Geleverd door DHL

Garantie

6 maanden garantie

Veilige betaalomgeving

SSL gecertificeerd