Winkelmand

Eigen ontwerp en productie

Voor 14 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Verzending NL € 4,95, gratis v.a. € 75,-

Herroepingsrecht

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Misschien omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Producten die je bij ons koopt die vallen onder de categorie “gepersonaliseerd” worden op maat volgens de door jou opgegeven specificatie(s) gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen meestal 2 postzegels per pakket, afhankelijk van het gewicht. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product al in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons via service@cinza.nl. Wel draagt je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Geef voor een zo snel mogelijke afhandeling ook meteen je ordernummer en het juiste adres door.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis verzending

Bestellingen vanaf €75,-

Met de hand gemaakt

in eigen atelier

Snelle bezorging

Geleverd door DHL

Garantie

6 maanden garantie

Veilige betaalomgeving

SSL gecertificeerd