Net als vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer een zomer buiten workshop voor jou en je vriendinnen. En niet zomaar een locatie, dit jaar vindt de workshop plaats aan een mooi, klein strandje. Met je voeten in het zand, ondergaand zonnetje, samen met je vriendin zelf je sieraden samen stellen. Zie je het al voor je?

OP EEN RIJTJE
Prijs: €39,95 per persoon
Datum: vrijdag 28 augustus 19.30 uur
Duur: Circa 1,5 uur
Locatie: Strandbad Well 5318 LA Gelderland

WAT GAAN WE DOEN?
Je kan kiezen uit twee opties; enkelbandje maken en oorbellen maken. De kosten van de workshop zijn €39,95 per persoon. Hiervoor ontvang je een basis sieraad; enkelbandje óf basis oorringen. En kan je 6 hangertjes voor het enkelbandje maken en 4 paar oorbelhangers naar keuze maken. Niet zo creatief? Geen zorgen, wij helpen je graag bij het maken van de sieraden. Wil je iets extra's er bij? Bijvoorbeeld een oorbellen setje én bijpassend enkelbandje? Dit is deze avond ook mogelijk, tegen de standaard verkooprijzen die te zien zijn in de webshop.

EXTRA
Er is een fotograaf aanwezig om mooie foto's van jullie te maken. En natuurlijk zorgen wij voor een drankje en een gebakje.

OVER DE LOCATIE
De workshop vindt plaats aan een mooi, sfeervol strandje in Well. Dit valt in de provincie Gelderland, in de streek Bommelerwaard. Er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn toiletten aanwezig. Beide zijn gratis. De workshop duurt circa 1,5 uur. Maar het is uiteraard mogelijk om met je vriendin nog langer te blijven op het strandje. Bij slecht weer wordt de workshop verzet of op een andere locatie gehouden. 

RESERVEREN
Reserveren kan door een mail te sturen naar info@cinza.nl o.v.v. workshop reserveren. Vermeld hierbij het aantal personen waarvoor je wilt reserveren en je telefoonnummer. Ruim een week voor de workshop, nemen wij contact op via de mail met verdere informatie en sturen we een betaallink. Wil je graag deelnemen maar komt de genoemde datum niet uit? Meld je dan als nog aan met datums waarop jij wel kan. Bij voldoende interesse, prikken we een extra datum voor de workshop. 

FOTO
De foto is een sfeerimpressie die we gaan neerzetten. Bron: Pinterest / nl8.lillyislove.com

 

© 2016 - 2020 CINZA! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel