WAT IS EEN BABYSHOWER?
Is je zwangere vriendin of zus in verwachting van een kleintje? Verras haar met een babyshower. Bij een babyshower komen vriendinnen bij elkaar om de zwangere eens lekker te verwennen met cadeautjes én in het zonnetje te zetten. Een babyshower is een overgewaaide traditie uit het buitenland en inmiddels ook niet meer weg te denken in Nederland. Meestal wordt een babyshower rond de 30 weken zwangerschap gedaan. De zwangere wordt als verrassing naar de locatie gelokt; surprice! 

BABYSHOWER BIJ CINZA!.
Het is mogelijk om de babyshower bij CINZA! te vieren. Bij een babyshower bij CINZA! wordt je bij binnenkomst ontvangen met een lekker kopje verse thee en wat lekkers. Natuurlijk is het gezellig versierd voor de aanstaande mama. We gaan een leren armband of sleutelhanger maken, dit kan ter plekke gekozen worden. De armbanden en sleutelhangers zijn helemaal naar eigen smaak te maken en zijn tevens te  personaliseren met een tekst, naam of datum naar keuze op een bedeltje. Leuk met bijvoorbeeld de datum van de babyshower er op als blijvende herinnering aan jullie uitje. Als de armbanden klaar zijn is er gelegenheid om een spel te doen en de cadeautjes te overhandigen. Het spel en de cadeautjes kunnen jullie uiteraard zelf verzorgen. En dit alles onder het genot van een ruim aanbod in lekkere hapjes, in babyshower thema, en onbeperkt verse thee drinken. 

PRAKTISCHE INFORMATIE:
De babyshower workshops kunnen plaats vinden op iedere zaterdag om 10.30 uur en om 14.00 uur. Bij groepen vanaf 6 personen is een andere datum en tijd in overleg ook mogelijk, van maandag tot en met zaterdag en zowel overdag als in de avonden. Alleen op zondag zijn wij gesloten. Wij zitten gevestigd op een sfeervolle locatie in de Graanbuurt in Giessenburg(ZH). Zeker de moeite waard om een stukje verder voor te rijden. De kosten voor de babyshower komen op €30,- per persoon. Hiervoor krijgen jullie een compleet verzorgde babyshower; creatieve workshop, ruim aanbod in lekkere hapjes & verse thee, gelegenheid voor een spel en cadeautjes te overhandigen. Op een sfeervolle en versierde locatie en natuurlijk niet te vergeten dat jullie allemaal met een nieuwe armband of sleutelhanger naar huis gaan. 

RESERVEREN OF MEER INFO
Ben je enthousiast geworden over onze babyshower workshop of heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op om te informeren naar meer informatie en de nog beschikbare datums. Je kan contact op nemen via info@cinza.nl of Whats app of bel naar 0642216572. 

© 2016 - 2019 CINZA! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel