Benieuwd naar de ervaringen van andere workshop bezoekers? Hieronder delen we de beoordelingen van andere gasten. Wil jij ook jouw ervaring met ons en andere delen? Stuur ons een mailtje, dan plaatsen we jouw review op deze pagina. 
Laatst bijgewerkt op 5 februari

Yvonne - 4 februari 2019: 'Erg leuke locatie, sfeervol ingericht. Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Ook heel fijn dat er ruim voldoende tijd was om op je gemak een armband te maken onder het genot van heerlijke thee en lekkere hapjes. Zeker voor herhaling vatbaar!'

Melissa - 12 november 2018: Goede service, vriendelijk en behulpzaam. En de sfeer is heel gezellig!! Zeker een aanrader en je gaat met een mooi prodcut naar huis!'


J.S. - 14 april 2018: ‘Wij hebben een hele leuke avond gehad in een knus winkeltje: onder het genot van lekkere hapjes een eigen armband gemaakt. De dames waren vriendelijk en boden op het goede moment hulp aan.

Marjolein - 11 april 2018: ‘Het was gezellig en we werden vriendelijk geholpen.

Iris - 11 april 2018: ‘Goed contact, goed ontvangst en hele leuke goed verzorgde workshop.’

Janny B. - 4 april 2018: ‘Ontzettend leuke workshop met heerlijke hapjes en leuke dames die goed uitleg gaven.’

Saskia - 2 april 2018: ‘Super leuk winkeltje, gezellige sfeer en je word heel netjes geholpen gaat met een mooi resultaat weg!

Odillya - 26 maart 2018: ‘Het was een hele gezellige middag en ik ben erg blij met mijn (zelfgemaakte) armband!

Mary - 6 maart 2018: ‘Hele gezellige en relaxte middag gehad èn met een originele armband naar huis

Marie-Louise - 4 maart 2018: ‘We hebben een erg leuke workshop gehad met heerlijke hapjes!

Judith - 26 februari 2018: ‘Leuke workshop. Gezellige en behulpzame dames

Veuger V. - 18 februari 2018: ‘Supergoede gastvrouwen, we voelden ons echt welkom! En hebben genoten.

Michelle - 16 februari 2018: ‘Een erg leuke workshop, kleinschalig opgezet dus aandacht genoeg voor iedereen.’

Suzanne - 11 februari 2018: ‘Super leuke winkel! Erg fijn geholpen tijdens workshop.’

Marjolijn – 29 januari 2018: ‘Vriendelijke, behulpzame dames’.

B.B.D. -  15 januari 2018: ‘Erg leuke en ontspannende workshop, een goed verzorgde high tea met een kundige, aardige en relaxte begeleidster. We zijn beiden erg blij met onze armband. Tevens een ruime keuze aan materiaal en ook het gratis parkeren in het centrum is een fijn voordeel. Kortom: De moeite van het op en neer rijden van een uur meer dan waard! :-)

 

© 2016 - 2019 CINZA! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel