RUILEN & GARANTIE

Kan ik mijn aankoop ook retourneren of ruilen?
Dit is afhankelijk van het product. Gepersonaliseerde sieraden kunnen niet retour gestuurd worden of geruild worden. Deze zijn namelijk speciaal voor jou op maat gemaakt en kunnen niet opnieuw verkocht worden.  Producten waarbij je géén eigen gekozen tekst in hebt laten zetten, kunnen wel retour gestuurd worden of geruild worden binnen 14 dagen. (Gedragen) oorbellen kunnen niet geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.

Neem vooraf altijd eerst contact op  en vermeld hierbij je ordernummer, dan kijken wij even mee welke producten er geretourneerd kunnen worden en handelen we het verder af. De verzendkosten van het retour sturen van de artikelen zijn voor rekening van de koper.

Zit er garantie op de artikelen en wat kan ik doen wanneer ik niet tevreden ben met de bestelde producten?  
Service naar onze klanten staat hoog in het vaandel bij ons. Natuurlijk zit er dan ook garantie op onze sieraden. Is er iets kapot gegaan? Of ben je niet tevreden met je bestelde producten? Dat vinden we erg vervelend! Neem snel contact op, dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. De garantie geldt tot 6 maanden na datum dat je het in huis hebt.

© 2016 - 2020 CINZA! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel