HI! LEUK JE OP DE WEBSITE VAN CINZA! TE ZIEN. WELKOM!

HET MERK
Wat begon als een creatief avontuur is uitgegroeid tot een jong merk. In 2011 is CINZA! opgericht met het oog op vrouwen die graag mama sieraden van nú willen dragen. De collectie van CINZA! is door de jaren heen gegroeid met veel meer betekenisvolle sieraden. Sieraden voor zussen & vriendinnen. Maar ook voor papa, opa & oma en voor lieve tantes maken we sieraden en leuke sleutelhangers.

ONS TEAM
Elise is de oprichtster en het creatief brein achter CINZA!. Elise wordt bijgestaan door Nelleke en Tabitha. Samen zijn wij een team met één doel: de klant blij maken met mooie en unieke sieraden waar een verhaal aan vast zit. Want wij vinden;  Een sieraad wordt extra mooi als het een verhaal verteld.

WORKSHOPS
Omdat wij graag onze passie voor sieraden maken wilden delen met de consument zijn wij in 2015 begonnen met workshops in leren armbanden maken. Sindsdien geven wij vrijwel ieder weekend meerdere workshops. De workshops zijn geliefd als uitje voor vriendinnen, zussen en moeders met dochters. Maar ook verzorgen we met grote regelmaat workshops voor vrijgezellenfeestjes en babyshowers. De workshops worden verzorgd door Elise & Nelleke. Behalve collega’s zijn wij ook nichtjes en goede vriendinnen. Samen workshops geven voelt voor ons nooit als werken, maar meer als een gezellig feestje. Deze gezellige sfeer brengen we graag over naar onze workshop deelnemers.

REAL-LIFE SHOPPEN & ONLINE
Waar we begonnen met alleen een online shop, hebben we sinds 2016 ook een fysieke winkel en meerdere verkooppunten door het land verspreid. Onze winkel zit gevestigd op een unieke en heel sfeervolle locatie in Giessenburg. Een bezoekje aan onze stenen winkel om de producten real-life te zien óf voor een workshop is dan ook zeker de moeite waard. Of ervaar het plezier en gemak van het online shoppen. 

Have fun shopping!
Team CINZA!

 

© 2016 - 2019 CINZA! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel