Over CINZA!
Wat begon als een creatief avontuur is uitgegroeid tot een jong merk. In 2011 is CINZA! opgericht. De collectie van CINZA! is door de jaren heen gegroeid met mooie zelf samen te stellen- en gepersonaliseerde sieraden. Vooral de gezelligheid onder het jonge team en het samen brainstormen wat leidt naar mooie en nieuwe ideeën, maakt dat voor ons elke dag bij CINZA! speciaal is.

Het team


 

ELISE
Elise is oprichtster van CINZA!. Door het onderhouden van het contact met leveranciers en het aansturen van het team, zorgt zij dat alles in goede banen geleid wordt. Al het beeld dat je op onze social media kanalen en in onze stories ziet, wordt door haar persoonlijk gepost. Elise draagt veel ideeën voor nieuwe collecties, materialen en producten aan en zorgt er daarmee voor dat jij steeds trendy en unieke sieraden kan scoren.

NELLEKE 
Onze prachtige lijntekeningen ontwerpt Nelleke persoonlijk op maat op basis van de foto die je zelf aanlevert van je geliefde. Samen met Elise verzorgt zij de mooie sfeer- en productfotografie van onze nieuwe collecties en items. Ook onze gave collabs en events worden door haar georganiseerd en gefotografeerd. 

TESSA 
Tessa zorgt ervoor dat al jouw gekozen items in goede orde en mooi verpakt bij jou op de deurmat terechtkomen. Tessa is een ster in het maken van onze sieraden en het graveren van de gepersonaliseerde items. Met de hand zorgt zij ervoor dat alle CINZA! sieraden worden geregen, geknoopt en gegraveerd.

AYLA
Ayla houdt zich vooral bezig met het verzorgen van de orders, het ontwerpen van verpakkingsmaterialen, uitingen voor de social media kanalen en het bewerken van beeldmateriaal. Van vormgeving, mooie printjes en zachte kleurenpaletten gaat haar designer hartje sneller kloppen.

© 2016 - 2020 CINZA! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel