HI! LEUK JE OP DE WEBSITE VAN CINZA! TE ZIEN. WELKOM!

HET MERK
Wat begon als een creatief avontuur is uitgegroeid tot een jong merk. In 2011 is CINZA! opgericht met het oog op vrouwen die graag mama sieraden van nú willen dragen. De collectie van CINZA! is door de jaren heen gegroeid met veel meer betekenisvolle sieraden en mooie cadeau items.

ONS TEAM
Elise is de oprichtster van CINZA!. Samen met Nelleke -collega's, nichtjes én goede vriendinnen- zijn zij het creatieve brein achter CINZA!. Met hulp van een team van leuke meiden, werken wij samen aan onze droom. Samen zijn wij een team met één doel: de klant blij maken met mooie en unieke sieraden waar een verhaal aan vast zit. Want wij vinden;  Een sieraad wordt extra mooi als het een verhaal verteld.

ONLINE & OFFLINE
Vanaf het begin kan je de producten in de webshop van CINZA! bestellen. Omdat we sinds 2018 steeds vaker de vraag krijgen of onze producten ook in te kopen zijn voor winkels, hebben wij inmiddels ook een B2B. Inmiddels kan je de CINZA! producten bij steeds meer lifestyle winkels, verspreid door Nederland, bekijken en kopen. Hoe leuk én handig is dat!

Have fun shopping!
Team CINZA!

 

© 2016 - 2020 CINZA! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel