Voor een gezellig en creatief uitje met je vriendinnen, zussen of je collega's bijvoorbeeld ben je bij CINZA! aan het goede adres. In onze sfeervolle workshopruimte in de Graanbuurt te Giessenburg kunnen jij en je vriendinnen een creatieve workshop volgen, onder het genot van een hapje en drankje. Ook perfect als personeelsuitje, vrijgezellenfeest en babyshower.

Wat zijn er voor workshops?
Creatieve workshop 'leren armband maken' - €32,50 p.p.
Creatieve workshop 'sleutel-, tassenhanger maken' - €32,50 p.p.

Workshop mét High tea of Sweet Table
Extra bij te boeken:
• High tea; onbeperkt verschillende smaken verse thee en lekkere hapjes. De high tea bevat zowel zoete als hartige hapjes. De kosten van deze uitgebreide en heerlijke high tea zijn €17,50 per persoon.
• Sweet Table; onbeperkt verschillende smaken verse thee en een tafel vol met lekkers. De Sweet table bevat met name zoete hapjes, maar ook hartige hapjes. Je kan onbeperkt lekkers pakken van de Sweet table. De kosten van de Sweet table zijn €10,- per persoon. 

Waar vinden de workshops plaats?
Onze winkel en workshopruimte bevindt zich in een unieke locatie. In Giessenburg zit winkelcentrum de Graanbuurt, de Graanbuurt bestaat uit vijf gebouwen. CINZA! vind je in het gebouw; de Kolenbeurs. Een gebouw met verschillende leuke winkeltjes, achter leuke oude geveltjes. Allemaal nagebouwd van echte gebouwen van vroeger uit de omgeving. Aan het einde van de overdekte straat loop je de trap op, aan je rechterhand kan je onze winkel en workshopruimte vinden. Er is parkeergelegenheid voor de deur, parkeren is kosteloos in de Graanbuurt.

De Graanbuurt is op enkele minuten rijden van knooppunt Gorinchem (A15/A27)

Woon je niet in de buurt van de Giessenburg en twijfel je over de afstand? Het is zeker de moeite waard om te komen. Naast onze workshop is er nog véél meer leuks te beleven in de Graanbuurt, alles om er een dagje uit van te maken. Er zijn eetgelegenheden met een terras, rondvaartboot, boer-tour, diverse workshops en veel leuke winkels om bij te shoppen. De Graanbuurt is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Alle info over de Graanbuurt kan je hier vinden. De locatie van CINZA! in Google Maps vind je hier.

Is er een minimaal aantal personen nodig om te kunnen boeken?
De workshops zijn al te boeken vanaf 2 personen! Voor groepen die groter zijn dan 20 personen, kan je contact opnemen voor de mogelijkheden.

Op welke dagen & tijden worden de workshops gehouden?
De workshops worden gegeven op vrijwel iedere vrijdagavond om 19.00 uur en zaterdag om 10.30 uur en 14.00 uur. Andere dagen en tijden zijn in overleg mogelijk vanaf minimaal 4 personen. 

Tot slot...
Ben je enthousiast geworden? Heb je nog vragen of wil je een datum reserveren? Neem contact op via het reserveringsformulier, of stuur een e-mailtje naar info@cinza.nl óf app naar CINZA! op dit nummer 0642216572. We beantwoorden je aanvraag zo snel mogelijk. We kijken er naar uit om jullie te ontvangen bij de workshop!

Groetjes,
Team CINZA!

 

© 2016 - 2019 CINZA! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel